Katalog 2020​

Vi vil med dette idékatalog tilbyde nogle af vores udvalgte rejsemål. Skulle I have andre ønsker, laver vi gerne en specialtur til Jer.

Vi lægger meget stor vægt på kvalitet og service og nogle konkurrencedygtige priser. Det skal altid være behageligt at være på rejse, så man føler sig tryg. Det er vigtigt for os, at turens indhold passer netop til jeres forening.

Vores busser er alle 4 stjernede, hvilket betyder ekstra god benplads og alle er naturligvis udstyret med toilet, køkken, kaffemaskine, Wi-Fi, køleskab og stikkontakter til f.eks. opladere.

Alle vores chauffører er veluddannede med diverse beviser, og altid opdateret med de nyeste kurser. På alle vores flerdags-ture er der mulighed for køb af kaffe, øl og vand til rimelige priser.​

Vi sætter pris på, at vore gæster vil nyde turen fra start til slut.​

Vore hoteller er mange gange særligt udvalgte familiehoteller eller som minimum 3 eller 4 stjer-net. Alle rejser er med diverse udflugter og halvpension. Det betyder aftensmad på førstedagen, til og med morgenmad på sidste dag. Eventuelle entreer er ikke inkluderet i prisen.

Sammen sætter vi prisen på turen, hvor I er med til at bestemme rejsens indhold, her tænkes på entreer, helpension samt eventuelt en aften med musik og dans.

Vi har mange års erfaring med turistkørsel i såvel ind– som udland, og vi har derfor mange gode kontakter til bl.a. oplevelser, seværdigheder, virksomhedsbesøg og meget mere.

Til jeres næste grupperejse ses her nogle ideer til nye spændende rejsemål til rimelige priser. Vi er altid parate til af give jer den bedste pris.​

Download katalog her:​

Vær selv med til at sætte dit præg på rejsen

Benyt nedenstående kontaktformular og skriv til os hvilken bustur i ønsker, hvor mange deltagere og hvilken dato. Vi kontakter jer derefter hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt