​Om Faarup rejser

Fårup turistbusser er en privat virksomhed som startede i 1957, med en rutebus mellem Fårup og Randers.

Siden udviklede firmaet sig med skolebusser, bybusser og turistbusser. Vi er stadigvæk i udvikling med nye langtursbusser og trænede chauffører, og vi lytter gerne til både ris og ros, og gerne ris, for at drage erfaring af vores kunder ønsker.

Vi kører også endags ture rundt i Danmark, og tilrettelægger gerne turene efter jeres ønsker, med hensyn til specielle mål.

Vi arbejder med Firmaer, efterlønsklubber, pensionistforeninger - ja kortsagt alle typer kørsel.

​Vi ser meget højt på kvalitet, og service, og nogle konkurrence dygtige priser. Vi sætter pris på, at vores gæster vil nyde turen, fra start til slut.

Det skal altid være behageligt at være på rejse, og man skal føler sig tryg. Derfor er det vigtigt for os, at turens indhold passer netop til jeres forening.

Alle vores busser er 4 stjernet, hvilket betyder ekstra god benplads, alle er naturligvis udstyret med toilet, køkken, kaffemaskine, og køleskab. Alle vores chauffører er veluddannede med diverse beviser, og altid opdateret med de nyeste kurser.

På alle vores ture vil der blive serveret kaffe. Salg af øl og vand til rimelige priser.

​Vores hoteller er mange gange særlig udvalgte familie hoteller, eller som min, 3 eller 4 stjernet.

Alle rejser er med diverse udflugter og halvpension, hvilket betyder aftensmad på første dagen, til og med morgenmad på sidste dag. Eventuelle entreer er ikke inklusive i prisen.

Sammen sætter vi prisen på turen, hvor i er med til at forme rejsens indhold. Her tænkes bl.a. på entreer, helpension, samt eventult en aften med musik og dans.

Vi har mange års erfaring med turistkørsel i ind– og udland og har derfor mange gode kontakter til bl.a oplevelser, seværdigheder, virksomheds besøg, og meget mere.​

​Første bus Volvo 1953

Senere Scania 1973

Vores busser i dag Neoplan Cityliner

Vær selv med til at sætte dit præg på rejsen

Benyt nedenstående kontaktformular og skriv til os hvilken bustur i ønsker, hvor mange deltagere og hvilken dato. Vi kontakter jer derefter hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt